Presto Pesto Eggo

Egg og Presto Pesto!

Scroll this

Dersom hodet er på rett plass en søndags morgen, er det uaktuelt med en junk frokost alla egg og bacon. Noe hakket hippere, med innslag av salat, italia og verdens beste brød fra Åpent Bakeri, er et naturlig valg.
Egg og Pesto er en «klassiker» jeg har fått med meg i bagasjen fra min oppvekst (takk mamma). Dette er en kongefrokost dersom du er liker egg og pesto. Retten krever lite dersom du har laget pestoen på forhånd, noe jeg har gjort. For å lage denne fastfood moroa trenger du:

  1. Egg (Desto ferskere, desto bedre.)
  2. Litt skinke, spekeskinke eller jåleskinke alla Parma/Serrano e.l
  3. Latterlig søte og gode perle/cherry tomater
  4. Litt vårløk eller veldig tynt skåret rødløk
  5. Parmasan i latterlig store mengder. (etter behov)
  6. Brød, hjemmelaget eller Åpent Bakeri.
  7. Pesto (hjemmelaget rocker, fabrikklaget suger)
Etter en rask prepp har du alt vasket, kuttet og klart.
Posjer eller stek 2 stk egg. Svi av litt skinke dersom den er av typen billig norsk og legg til siden. Sleng så i en jovial skive brød og stek til gylden og fornøyd på en side.
Så er det bare å montere mesterverket.
Brød, pesto salat.
monter
Resten av moroa.
Voila!
Presto Pesto Eggo!

Raskt, enkelt og latterlig godt. Neste gang med trøffelinjiserte posjerte egg. Følg med!