Om oss

Scroll this

Junkplus? Med ett gikk det opp for oss at det eneste vi diskuterte rundt lunsjbordet var mat, type oppgradert junkfood. Pizza med and og kaldhevet deig. Burgere med gåselever. Junkplus! Og sist men ikke minst: sushi. Billig og digg, dyr og deilig, helst ikke dyr og døll. Vi er ikke helt ferdige med junkplus.no, men si hva du liker eller ikke så fikser vi det kanskje. Hvem er så vi?

Markus Vesøen (Junior)

Under 30, lidenskaplig opptatt av mat. Beveger seg kun unntaksvis utenfor Oslo Vest. Ekstremt fascinert av enkel mat laget med ekstra mye kjærlighet. Sous vide fantast, men bruker mye av tiden sin på å perfeksjonere pizzaen og drømmer om vedfyrt pizzaovn på kjøkkenet.

Har ingen barn, bortsett fra to tre stykk surdeigskulterer som ikke alltid er like godt tatt hånd om. Jobber på dagen med teknologi og sånn.

Noen favoritter: Blodfersk parmasan fra Flanêur , Surdeigspizza, Hanami, And confit på Brasseri France, Gammel rom, Hamburger, Thaimat og Elisabeth.

Markus Grønneberg Wold (Senior)

En litt for stor tanke over 30, har ikke tid til lidenskap utover Urge Overkill på vinyl fra Ebay. Bortskjemt og småsnobbete Bærumsbeboer som foretrekker ujålete mat laget med baller, kjærlighet og gode råvarer. Sier heller ikke nei til pretensiøse og kunstferdige retter – så fremt kokken virkelig leverer varene.

To gutter, kone, SUV, rekkehus, hytte. Jobber på dagen (og litt om natten) med å pushe forbrukslån i bank.

Noen favoritter: Parmesan, Alex, kantarell, St. Lars, lam, Nighthawk, kamskjell, Arakataka

Trygve Aasheim (Sideshow)

Senior og Junior mener det hadde vært best om han het Markus, men det gjør han altså ikke. Trygve er så vidt over 30, trysling bosatt i Holmenkollen, men som nå og da kommer ned i dalen og tusler rundt blant oss andre. Lidenskapelig terrengsyklist, konsertgjenger og risottokokk med et arsenal av franske,spanske og italienske Junkplus retter han skal dele med dere.

Alenepappa (singel) med familiebil, hytte på fjellet og flere ski enn Tryvann skiutleie. Jobber til vanlig med å designe dataløsninger.

Noen favoritter: Risotto, burger fra grillen på Illegal Burger, hjort, IPA, lunch på Fiskeriet, steinsopp, kaffe, portvin og tiur

Submit a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *